Advocaat gespecialiseerd in familierecht

Advocatenkantoor Sivro Advocatuur is werkzaam in Amsterdam als advocaat, gespecialiseerd in familierecht. Een belangrijk deel van de werkzaamheden bestaat uit het optreden als echtscheidings-advocaat. Om goede hulp bij scheiding te verzorgen kunnen wij u goed juridisch advies geven om de echtscheiding voor te bereiden en tot een goed einde te brengen. Een echtscheiding zonder advocaat stuit op problemen. Veel zaken moeten geregeld worden, zoals het vaststellen van de alimentatie voor kind en partner. Veel mensen vragen zich af; kunnen wij de kosten voor een echtscheiding wel opbrengen en gaan op zoek naar een goedkope advocaat. Beter is het te zoeken naar een goede advocaat, die een ruime ervaring heeft in het familierecht.

Tijdens het hele proces kunt u rekenen op op een persoonlijke en betrokken benadering. De kosten die wij in rekening brengen voor het regelen van een scheiding zijn marktconform. Als beide partijen bereid zijn om onder begeleiding van een mediator tot een voor allen bevredigende oplossing te komen, dan kunt u ons hiervoor inschakelen. In dat geval heeft u beiden geen aparte advocaat nodig en kan de echtscheidingsmediator u allebei vertegenwoordigen en adviseren. Hiermee bent u naast de kosten voor het mediator traject alleen de kosten voor het griffierecht voor het aanmelden van de scheiding bij de rechtbank verschuldigd. Dit wordt ook wel een echtscheiding met onderlinge toestemming genoemd.

Komt u er samen niet uit, dan moeten beide partijen een familierecht advocaat inschakelen, waardoor de kosten van de scheiding hoger zullen uitvallen. Als goede en ervaren echtscheidingsadvocaat kunnen wij u maatwerk bieden. Elke scheiding verloopt op een andere manier en vraagt om een individuele aanpak. Wij helpen u bij het vaststellen van de hoogte van de alimentatie, de verdeling van de inboedel en als er sprake is van kinderen, het bepalen van het ouderlijk gezag.

Internationaal georiënteerde familierecht

Als internationaal georiënteerde familierecht advocaat kunnen wij cliënten vertegenwoordigen in verschillende talen. Wij spreken vloeiend Nederlands, Engels, Duits en Servo-Kroatisch. Als u niet in staat bent om ons kantoor te bezoeken, dan kunnen wij u naar wens in heel Noord-Holland op locatie bezoeken. Deel van ons juridisch advies maakt ook het adviseren over voorlopige voorzieningen en mogelijke toevoegingen, waardoor uw bijdrage lager kan uitvallen, bijvoorbeeld wanneer u een minder hoog inkomen heeft.

Als partners besluiten een echtscheiding in gang te zetten, heeft dit vaak ingrijpende gevolgen voor de verdere levens van de ex-partners. Om dit in goede banen te leiden, kunt u vertrouwen op een deskundige juridische begeleiding van uw echtscheidingsadvocaat, die alle aspecten van het familierecht goed beheerst.

Wilt u zich verzekeren van deskundig advies van uw echtscheidings- advocaat in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Gelukkige Familie